Morsdagsfirande

Efter att ha vaknat vid halv blev det full fart på mig. Jag började dagen med att äta en härlig frukost och läsa dagens tidning, och vid ett på dagen åkte jag och mamma till Bollnäs för att hämta farmor och pappa. 
Vi bar iväg till vår stuga och där har vi vart fram tills nu. Min faster och hennes man var även där så det var supermysigt! Vi har nämligen firat farmor på morsdag idag, för imorgon ska vi till mormor. Vi har fikat och ätit en god middag, så nu åker vi hem glada och mätta. Det enda tråkiga var väl vädret. Vart är min sol?

Gårdagen


Gårdagen blev riktigt lyckad. Vid åtta drog jag och Amanda till Bollnäs där vi mötte upp Sofie och hennes kille Calle. Därefter begav vi oss till deras kompis Postus för lite förfest. Vi lyssnade på musik, spelade dryckesspel osv. Vid tolvtiden gick vi till krogen och där blev vi till två på natten. Sen kom mamma och hämtade mig och vid tre somnade jag. En bra kväll!

Fredag och kvällens planer

Freeeedaaag! Älskar denna dag, det kanske ni har räknat ut vid det här laget.  En skolvecka med massa prov och inlämningar är snart över,en det har gått bra faktiskt. Relativt i alla fall. 
Efter skolan blir det nog gym för min del. Skulle även bli ett pass igår, men Kilafors sporthall stänger antagligen klockan 16?? Tröstade med att äta blåbärspaj istället haha.
Ikväll blir det utgång. Det var ett tag sen nu så det ska bli jätteroligt! Hoppas att det blir lika roligt som förra gången :)