T-dayJag ville bara titta in och säga godnatt till er innan jag somnar här i sängen. Gud så trött jag är alltså! Efter resursdagen i skolan så åkte jag bara hem. Jag började packa inför fjällen och pysslade lite i mitt rum. Därefter la jag mig i soffan och blev kvar där innan det var dags att åka på den sista FitCampen för denna gång. Det blev vägning, konditionstest osv, och jag höjde mig rött mycket från förra gången. Skitkul! Mamma vann även ett litet pris eftersom hon gjorde ett sånt grymt resultat på "idioten". 
Efter träningen åkte vi därefter till Willys och köpte sjukt mycket godis. Vi har tänkt skicka lite till syster Julia nu när det är påsktider eftersom Australien inte har lösgodis. Sen blev det ju även en godispåse till familjen också haha. Efter att vi handlat färdigt åkte vi till slut hem och då fick jag äntligen äta middag! Sjukt hungrig tjej haha som inte ätit sen klockan tolv! Sen kollade vi även på Biggest Loser, som vanligt. Sen blev det duschen för min del. Och nu? Sooova!

Gymgrossisten

 Träningskläder som är på önskelistan. Ni hittar dom HÄR.
 
Träningskläder - ja, jag kan aldrig få nog tror jag. Jag älskar att köpa nya träningkläder och när jag har köpt nya blir så taggad på att få träna så att jag kan använda dom. Bra motivationstips, helt klart! Inom träningkläder är märket Better Bodies en stor favorit. Deras kvalité är grym samtidigt som dom är väldigt snygga. Finns att köpa HÄR.

Monday's moodboard


Monday's moodboard

Hej! Sedan en timme tillbaka har jag varit hemma. Mamma skulle till Söderhamn idag så jag följde med henne dit efter skolan. Efter mammas ärende åkte vi på massa affärer och handlade lite nödvändigheter. Det blev torrschampo, BUS, massa tuggummin och godis för min del. Eller juste, jag köpte med mig den nya Celcius päron från ICA också. Längtar tills jag får prova den! Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite plocksallad också, helt klart bästa middagen. Nu ska jag göra mig iordning och ta mig lite te tror jag. Imorgon väntas resursdag på skolan och därefter FitCamp!