En soligare dag

Gårdagen var en riktig mysig sommardag. Solen stekte när jag vaknade så jag gick direkt ut för att sola några timmar innan jag åkte hem till Växbo igen. Jag och syster gick ner till vår lilla badstrand Erskers där vi blev u några timmar. Jag tog faktiskt mitt första dopp för iår. Det var inte ens lika kallt som jag trodde det skulle vara, utan det var faktisk skönt! 
Senare på eftermiddagen åkte jag och syster till Bollnäs för att köpa mat. Jag tog mig en kycklingsallad som var supergod med massor av kyckling. Sen blev det ett avsnitt av PLL innan Carro kom till mig. Vi tog oss en långpromenad i det fina vädret och pratade om allt möjligt, otroligt mysigt! 
 

Ockelbo marknadEfter en dag på Ockelbo marknad säger jag nu godnatt. Jag fyndade inget förutom ätbara ting hehe. Men visst var det roligt ändå. Det är alltid mysigt att åka på dessa små utflykter.
Sen skadade det verkligen inte med lite grillad kött med rotfruktsgratäng till middag hemma hos Dennis heller. Det fortfarande mättar min mage. Men nu är det sovdags, natti!

Out running
Innan jobbet idag drog jag iväg på en liten löprunda. Jag tänkte åka på gymmet och köra armar, men så blev det inte. Träningsvärken hindrade mig haha.
Istället sprang jag på några skogsvägar och njöt av lite lugn och ro från naturen. Det är mycket skönare att springa ute än på ett löpband på gymmet i alla fall.
Vid sex slutade jag jobbet och åkte hem för lite familjemys. Vi körde vår första grillning för i år och det var så himla gott. Kött och ugnsstekt potatis/morötter i ugn är helt klart en av topp tio på listan över favoriträtter. Mums!