25 år
Igår firade mamma och pappa sitt 25de år som gifta. Herregud vad lång tid! Detta firade vi dock inte igår, utan det blev idag istället. Eller ja, vi gick ut och åt på strandrestaurangen här i Bollnäs. Det var mysigt men maten var inte speciellt god enligt mig. Smaklös och tråkig för det saftiga priset, tyvärr. Tur att sällskapet var bättre!

GrillnattaKlockan sju imorse vaknade jag på grund av att huvudet dunkade. Min förskylning tar slut på mig!  Jag lyckades slumra till i tjugo minuter efter ett par timmar igen men det hjälpte inte något vidare. Hela dagen har jag snorat och haft huvudvärk... Detta hindrade mig däremot inte från att åka ner till Bollnäs med mamma och mormor imorse. Vi åker alltid ner morgon Grillnatta är för att ta del av alla erbjudanden. Dock handlade och fyndade jag mer på kvällen. Men det var mysigt att umgås med mamma ich mormor. Vi gick runt där i Bollnäs, småhandlade och gick till NK för att fika.
Vid femtiden åkte jag ner till Bollnäs igen, men denna gång med min syster och Dennis. Vi tittade på Molly Sandén som uppträdde, shoppade lite, träffade en massa folk och åt grillad kyckling med potatissallad från en av grillstationerna. En mysig Grillnatta men som tyvärr hade kunnat varit bättre. Det är ju roligare om man är frisk det vill säga. Nu måste jag sova, imorgon ska det jobbas!

Perfekta beiga klackar

Snygga beiga klackar - HÄR

Att hitta en snygg beige sko med klack är tammetusan inte det enklaste. Jag menar, klacken får inte vara för hög eftersom man faktiskt vill kunna gå i dom samtidigt som dom heller inte får vara för låga så dom ser tantiga ut. Nej, jag har länge letar efter dom perfekta hudfärgade klackskorna, men nu tror jag att jag har hittat en par! Denna klackar är på 10 cm och ser ut att ha en stadig klack. Färgen är perfekt, det är läderimitation  och priset gör det ännu mer lockande att beställa. Perfekta som både vardagsklackar och festklackar! Du hittar dom HÄR.