"Telefonsladdstofsar"

 
Jag har länge velat köpa mig "telefonsladdstofar" och när jag såg att Rusta (av alla affärer haha) sålde dessa så slog jag till direkt! Dessa tofsar ska nämligen inte lämna något avtryck i håret eller slita lika mycket som en vanlig tofs gör, och vem vill inte ha sånna tofsar? Köpte som sagt mina på Rusta och dom kostade inte mycket alls. Kanske 30 kronor och då var det alltså ett 4-pack! :-)

Mot Lofsdalen

Nu är lovet äntligen här kära vänner! Skönt eller vad?! Jag invigde mitt lov med ett gympass och nu är jag påväg mot fjälls! Ska bli skönt att få komma till stugan och få fiska, promenera, grilla korv och åka lite skoter och slalom förstås! Mormor och morfar kommer upp även dom så det ska bli mys! Men nu ska jag vila lite innan vi är framme i Sveg. Då är det nämligen käk på Sibylla som gäller, en liten tradition här i familjen haha! Puss darlings!! Och hör av er om ni vi hitta på något på lovet, jag har massor med tid!

För imorgon är det lov

 
En dag kvar och sen tar jag fan lov. FYFAN i helvete vad skönt det ska bli. Seriöst. Ni förstår inte hur fullt upp jag seriöst har haft, hur har jag ens klarat denna vecka är frågan?! Idag gjordes två prov, ett i matte och ett i samhällskunskap och imorgon ska ett till matteprov göras. Jag hoppas att morgondagensprov får bättre än det idag iaf för det var inte lätt ska jag säga, åtmistonde inte enligt mig. Nu är jag iaf äntligen (!) hemma, men inte länge till. Halv sju ska jag vara i Bollnäs ombytt för FitCamp! Mer om det kan ni läsa HÄR för nu ska jag titta på senaste avsnitten av PLL!