Mitt 2015 - part 2

Andra halvan av 2015 innebar lika mycket glädje den. Jag hann med en hel del faktiskt, bland annat så; var jag med i Brännsbollsyran för första (men inte för sista) gången, firade mamma och papps bröllopsdag, åt massa god mat med härliga människor, träffade en saknad vän från Stockholm, åkte till Rhodos med Amanda, sprang The Color Run, festade en del, startade och jobbade med UF-företaget, tränade en hel del, tog farväl av Carro som drog till Australien, var på dop, blev fast i Stockholm haha, firade Dennis som blev 18, firade jul med min släkt och därefter nyår! Ett härligt år helt enkelt, men 2016 ska bli snäppet bättre!

Mitt 2015 - part 1


2015, vilket år. När jag tittade genom mina bilder blev jag chockad över allt roligt jag har gjort. Jag har hunnit med massor, saker som jag helt hade glömt bort tills jag såg bilderna. Tiden går fort och man måste ta tillvara på den. Det tycker jag att jag verkligen har gjort detta år. Jag kan titta tillbaka och känna mig glad och nöjd över mig själv detta år. 2015 blir ett år att minnas, verkligen. Detta är bilder tagna under det första halvåret. Resten får ni se i ett annat inlägg! Hittills hade jag; anglat, bowlat, tagit skoterkörkort, varit med underbara vänner, ätit goda luncher/middagar, blivit 18 år, gått på krogen för första gången, haft den bästa födelsedagen någonsin, tagit B-körkort, jobbat, solat och haft det för jäkla gött bara! 

Kinder Surprise

 
Jag blev som ett barn på nytt när min mamma kom hem med detta, ett megastort kinderägg! Kinderhoklad är ju to die for! Så himla gott! Inuti ägget gömde dig även en liten leksak i Snobben-tema hehe. :)