ONSEn kort vecka i skolan är nu över och imorgon är det Valborg. Efter skolan åkte jag bara hem och efter en stund kom Amanda hem till mig. Vi lagade middag bestående av lax i ung med matvete och grönsaker, tittade på tv och  bara snackade. En mycket bra onsdag!
Imorgon är jag ledig från skolan men eftersom jag ska på körlektion så ska jag ner till Bollnäs vid tiotiden. Därefter åker jag till Gävle med Dennis för en mysig fortsatt dag. Sen senare på kvällen blir det lite festligheter!

Försenad


Står vid busshållsplatsen och väntar på en väldigt försenad buss... En dålig start på morgonen. Usch vad irriterad jag är!

Snygg på stranden

Första // andra // tredje // fjärde
 
Om ungefär en månad har förhoppningsvis sommaren kommit och hur härligt är inte det? Ett tips kan vara att klicka hem några snygga badkläder redan nu, innan allt snyggt gått åt! Här ovan har ni några snygga bikinisar från Nelly.com. Jag hade gärnat köpt allihopa, men favoriten måste vara den första! Starka färger är något som jag gärna bär på stranden i sommar. Fler snygga badkläder hittar ni HÄR!