Små, enkla förändringar - Inredning

 
 
 
Mitt rum har genomgått många små och enkla förändringar på sistone. Det känns på sätt och vis som ett nytt rum! På min byrå ser man nu två par fina ljus från Starlytes som jag köpte för 50 kronor styck inne på Gekås! Jag köpte i dofterna Blueberry Muffins och Strawberries & Cream som båda två doftar undebart gott! Jag ångrar att jag inte köpte ännu flera ljus dock, men det får bli till nästa år!
Jag gillar att ljusen och burken matchar så pass bra tillsammans som dom gör! Dom ser nästan ut att vara gjorda för varandra! Även den finns att köpa inne på Gekås, för ynka 20 kronor. Jag valde att förvara tuggummin, Läkerol och halstabletter i denna söta burk och det blev superbra tycker jag! Sen fick min Justin Bieber parfym ta frontplatsen! Det blev en väldigt bra färgmatchning, eller hur?

Throwback

 
 
 
 
Drömmer mig tillbaka när det var lite varmare utomhus, sommarlovet. Dessa fina bilder är tagna under vår lilla minisemester till Tallinn, en supermysig liten resa faktist! Men nu sitter jag här inbäddad med täcket omkring mig och fryser. Utomhus är det frost och termometerna visar bara någon enstaka grad, buua! Lite värme och sol skulle inte skada! Någon som är sugen på en liten semesterresa kanske??

En fin morgonpromenad
Hej bloggen! Såhär fint var det där jag bor imorse. Frosten glittrade så vackert och det var väldigt friskt och skönt ute! Morgonpromenader är bara allt för sköna alltså. 
 
Näe, nu måste jag göra i ordning det sista, ett gympass och pass Acua Dance med Amanda står på schemat innan jag ska vidare till hem Dennis! Bussen går om en halvtimme så nu får jag skynda mig! Jag hoppas iaf att eran dag har och kommer fortsätta vara bra! Puss!