Tangle Teezer

 
 
Så fin, inte sant? Även denna är från Fyndiq! Den är så fin och bra att den förtjärnar ett eget inlägg här på bloggen min! Detta är som sagt en Tangle Teezer och jag har länge tänkt att jag ska köpa mig en! Föutom att det är en grym jävla borste så är den även liten och tar knappt någon plats! Bestälde självklart en i rosa hihi!
 
"Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt."

I swear on my Chanel

 
 
Älskar verkligen mitt nya skal, hur fint är det liksom inte?! ♥ Tänkte köpa ett vitt men det skulle säkerligen bara bli smutsigt så körde på svart. Sen köpte jag ett till svart silikonskydd till min iPhone och ett rosa silikonskydd och skärmskydd till min iPad! Beställde allt från Fyndiq.se!
 

Påväg till the girls


Odd molly kofta + mjukisbyxor = perfect

Nu sitter jag i bilen påväg till Malin för en liten tjejkväll med resten av girlsen. Får se hur det går med maten som vi ska laga alldeles själva...