Sov gott!

Slänger in ett inlägg nu innan jag ska sova. Är hur trött som helst. Har varit på Alborgen idag med klassen och har gått upp allt för tidigt, så nu ska jag ta igen lite sömn och lägga mig tidigt! 
Igår var jag på återträff med gamla klassen som var både roligt och sorgligt. Inser hur mycket roligare och lättare allt var i nian. Saknar Lust & Lära grymt mycket, hade helst gått där resten av min skolgång istället för att vara tvungen att byta skola.
Sov gott sötisar (och förlåt att jag inte har svarat kommentarerna ännu, men det kommer I promise!!).
 
Lilla söta Laban får pryda bloggens inlägg! Tog denna bild i söndags.

Nya filmer

Dessa filmer köpte jag idag på Videohallen. Dom ska stänga så dom säljer ut allt jättebilligt. Lite sorligt är det ju att dom ska stänga igen, Videohallen har ju funnits i evigheter. Idag kostar alla DVD-filmer 20:- och imorgon 10:-. Blueray och spel är lite dyrare men ändå billigt! 

25deDetta åt jag igår kväll. Dreglar av att kolla på bilderna! Det var så himla gott. Ikväll vet jag inte vad det blir för mat, men gott ska det bli för jag är jättehungrig! Sen till lite film (som jag köpte idag) så blir det morots- och gurkstavar med dipp! Ska prova sourcream and onion denna gång, hoppas den är god! 
Min helg har varit supertrevlig! I Gävle igår shoppade jag lite grejer till rummet, en träningslinne, mjukisar och ett par byxor! Ska försöka fota sakerna nån gång i veckan. 

Some pics from yesterday: