Mot fjällen

Hejhej!
Sitter i bilen påväg till Lofsdalen nu. Har suttit här alldeles för länge, my ass hurts! Är iaf snart framme i Sveg och då blir det Sibyllamat! Som jag har längtat haha. Vrååålhungrig! Lite tråkigt att man missar Let's dance men men, det finns repris haha.

Just nu:


Harsa

Hallå bloggen!

Idag har jag spenderat skoltiden i Harsa eftersom vi hade friluftdag! De flesta åkte längdskidor men det är inte riktigt min grej så jag, Sofie och Malin bestämde oss för att följa "naturstigen". Dock var den inte som vi väntande oss, det var uppförsbacke nästan hela vägen och det var svårt att ta sig fram när fötterna gler ner i snön. MEN, we made it! Det var svettiga 4 kilometer men ändå skönt att få röra på sig.
Resten av dagen tillbringade vi i värmestugan där vi bara åt och drack. Fanns inte så mycket mer att göra. Sen vid två åkte vi hem igen och då var jag så trött att jag flera gånger höll på att somna. Och vi gick bara 4 km, medans vissa åkte 1,5-3 mil längdskidor haha!
 
Nu är jag hos Dennis och jag kom för inte så länge sedan hem från gymmet! Körde ett hårt arm- och ryggpass idag så jag är rätt slut nu! Åt lite havregrynsgröt och nu är jag redo för att göra resten av dagens ärenden.
 
 
TO DO LIST, helst innan elva:
  • Se repriset av Top Model
  • Duscha
  • Skriva lite på engelskauppgiften
  • SOVA