Shopping

Fick med mig två par skor och en ögonbrynspenna igår när vi var i Gävle. Behövliga saker faktiskt. Skorna är fodrade så perfekt till nu på höst/vintern. Köpte en ny ögonbrynspenna också då mina andra nästan är slut.
 
Skorna kostade 399:-/paren och köptes på Skopunkten.
 
 
 
 
Ögonbrynspennan är från H&M i färgen dark brown och kostade 29:50:-
Skor

1-årsdagen

Igår var dagen då jag och Dennis varit tillsammans ett år.
 
Dagen började med att jag vaknade brevid honom och väckte honom med kyssar. Sen gick vi ner och åt frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Gävle med tåget. När vi kom fram till Gävle gick vi runt i olika affärer och kollade.
När vi hade gått runt ett tag blev båda lite halvhungriga så vi gick till Donken och åt cheeseburgare (hahah romantiskt). Sen gick vi vidare på stan och kollade. När det var dags för middag så gick vi till ett ställe heter Texan Steakhouse (eller något liknande) i centrala Gävle. Vi fick oss dock liten chock när vi kollade på priserna haha. 300 kronor landade vår middag på, men det var faktiskt supermättande! Vi blev så mätta att vi inte ens orkade äta upp.
Sen var det bara att rusa iväg till tåget och eftersom jag hade kollat fel så var vi tvugna att åka tåg till Söderhamn och sen buss därifrån till Bollnäs. Hihi ops.. 
När vi slutligen kom hem till mig så fixade jag lite popcorn och nötter, tände ljus och satte på filmen "The Conjuring".
 
Jag valde att inte blogga igår eftersom jag ville ägna tiden med Dennis stället. 
 
Fjäskning inför hjärtat
Krukor användes som ljuslyktor
Mumma
Finaste killen
En glad och lycklig tjej efter en bra dag