Till mitt rum

Detta skulle verkligen inte sitta fel till mitt rum! En ny byrå är ett måste och den på bilden kommer det väl bli eftersom jag har ett nattduksbord i samma serie. En ny söt lampa, några fina ramar och vita galgar vill jag också ha. Och en fårskinnsmatta är ett måste det med!
 
Puss.
Room Wanties
 
Klicka på bilden så ser ni var allt är ifrån! 
 
Fårskinn - Ikea - Rusta

Tinkerbell

Så jäkla typiskt att Marilyn-klänningen blev slutsåld innan jag hann beställa den. Men så är det om man är i sista minuten. 
Hur som helst så tittade jag vidare efter klänningar och hittade denna söta mintgröna! Perfekt om man vill vara utklädd till Tinkerbell (eller Tingeling som hon heter)! Själv vågar jag inte beställa nu tror jag. Isf kommer paketet skickas imorgon och då hinner det säkert inte fram innan fredag. Jag får helt enkelt hitta på något annat! Men här är ett tips iaf!
 
 
Klänning HÄR, skor HÄR, nagellack HÄR.
 

Marilyn

Jag tror jag just kommit på vad jag ska vara på halloweentuppens. Marilyn Monroe. Haha ja vad bra att jag skriver det här så att alla vet? Nemen iaf så tycker jag det skulle kunna vara kul och denna klänning är ju perfa! Inte dyr heller! Men frågan är bara om den hinner komma tills på lördag om jag beställer den nu? Nelly är ju ganska snabba med leveranser trots allt. Och tre dagar borde dom hinna på, eller? Får se hur jag gör! 
 
Puss.Marilyn Monroe
 
Sorry för ett ganska fult och avlångt collage. Första gången jag använder Polyvore så jag har inte lärt mig än. Men klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!
Halloween - Marilyn Monroe