23 år

För tre dagar sedan, den tjugoåttonde juli, firade min mamma och pappa sin tjugotredje bröllopsdag. Helt sjukt ju! Denna dag firade även jag och Dennis tio månader tillsammans. Förhoppningsvis så kommer även vi att fira våran tjugotredje bröllopsdag tillsammans i framtiden! Men dit är det ganska lång tid till ännu.
 
Dagen har i övrigt varit ganska lugn med först stekande sol och sedan spöregn. Även kvällen kommer bli lugn. Sparar lite med energierna tills helgen kommer. För då samlas nämligen nästan hela Bollnäs på Långnäs för att titta på Björn Rosenström! Längtar :)

Grillnatta

Inget internet är anledningen till dålig uppdatering.
 
Så, ännu ett år dags för Grillnatta i Bollnäs. I år med Dennis och Pontus. I morse drog jag ner med bussen till Bollnäs för att titta runt lite på affärerna och då fick jag med mig lite grejer.
Sen lite senare vid fyra åkte jag på 70-årskalas, då Dennis mormor fyllde år. Massa god mat!
Och just nu sitter jag på Sportfiskecentrum och bloggar.. Haha. Vad gör man inte när man ser en chans att blogga? Nämen nu ska jag dra vidare ut på stan då jag hoppas roligheter uppstår. 
 
Genomskinliga solglasögon köpta på Lindex för 15:- på rean
 
 Hårfön från Björn Axén/OBH NORDICA köpt på Åhléns för 209:- på rean
 
Aloe Vera Deodrant från SASCO köpt på Hälsokraft, (vet inte hur mycket denna kostade eftersom mamma köpte den till mig, men gissar på någon hundralapp)
 
Och sist men inte minst men berömda fruktnappen, haha. 12:- på Biggans om någon ändå skulle bry sig

Getryggen

Det är alltid skönt att få komma bort någonstans och ta det lugnt. Om planerna går som dom ska så bär vi iväg till Getryggen där sommarstugan står idag. Sola, bada, bausta, fiska, spela kort och krypa ner i sängen för att titta på våran lilla, söta tjockTV! Skönt ska det bli iaf. Bara jag, Dennis, mamma och pappa.
 
Helt random