Min älskade poncho

Denna ponchon har redan blivit en favorit! Så mysig och snygg! Kommer från Åhléns så spring och köp, dom har säkert rea nu åh!
Mina julklappar 2013

Lovade att visa mina julklappar som jag fick i år så nu kommer inlägget! Dock lite sent, som vanligt haha. Jag är jättenöjd över mina julkappar i år, fick det jag önskade mig (förutom MK-väskan då haha) och saker jag kommer använda och ha nytta av! Julklapparna nedan är från mamma, pappa, Carro, Julia, Jennifer, farmor, mormor, morfar, mina svärföräldrar och moster med familj. Tack så jättemycket och hoppas ni blev nöjd med era julklappar med! ♥
 
13 stycken ankelstrumpor, både svarta och vita.
 
Vita Urbanears.
 
 
En guldig iPhone 5s!! Trodde ALDRIG jag skulle få den! Men jag kanske ha varit snäll i år! :)
 
 
iPhoneplånbok som matchar bra till telen!
 
En rymlig väska!
 
Locktång från Björn Axén 25mm + presentkort på Åhléns 150:- (lagd ut bilden förr).
 
En svart poncho med fransar från Åhléns! Precis den jag önskade mig wohoo.
 
Presentkort på Lorna Jane 300:- + ett rosa armband + ett godishus + en suuuupersöt påse!
 
Presentkort på Lindex 300:-
 
500 kr +  köpmannacheckar 400:-
 
En tavla man kan sätta in massa bilder i (eller hur man nu säger)!
 
Det var alltså detta som jag fick i julklapp i år + tre par trosor som ligger i tvätten! Kanske har glömt bort att fota något, men inte något som jag kommer på nu. Supernöjd iaf!
Puss ♥

Am I Beautiful?

Denna video fick mig faktiskt att tänka om.
 
Vi ser upp till modeller och vill se ut som dom. Varför då? B.la. modellerna på Victoria's Secret fejkar alltihop. Löshår, lösögonfransar, spraytan, ett ton smink och alkohol innan dom går ut på catwalket. Sen reducerar dom även bilderna på hemsidan så dom får större bröst och rumpa. Det är ju inte dom, men vi ser upp till dessa personer ändå. Vi vill likna dessa människor, vi vill vara dessa människor. Men hur ska vi leva upp till något som är fake? Det går ju inte! Kylie Bisutti hade en dröm, som många andra, att bli en VS-ängel. Hon vann en tävling och blev en av änglarna. Men det var ju inte direkt som hon hade tänkt sig. Hon har sett allt och berättar nu hur det är att vara en modell och hur lång tid som krävs för att "göra en ängel" och hur dåligt dom egentligen mår.
 
 
Se sanningen bakom Victora Secret (spola 20 minuter):