Goodmorning beutiful

Godmorgon vänner! Igår var vi i EK13 på Prästnäset några timmar och hade klassens dag. Vi lekte några lekar, spelade Kubb och grillade lite. Det var ganska roligt men alldeles för kort tid. Vi var inte ens där i 2 timmar, så vi lärde inte känna varandra så himla mycket mer än var vi redan gjorde. Jsg knäppte inga kort heller. Min Samsunghelvete till telefon är stendöd. Måste ta och beställa en Iphone 5 snart asså.
 
Bilerna som jag lovat lägga upp sen förra helgen kommer, jag har inte glömt bort dom! Bjuder istället på två bilder på underbara Malta!
 
  
 
 

Winterjacket

Gokväll på er!
Denna dag har varit helt okej för min del. Började som vanligt 09:10 och fick sluta en timme tidigare. Väldigt skönt då jag var otroligt trött. När när jag kom hem gjorde jag inte så mycket annat än att titta på lite höst/vinterkläder som jag har tänkt att beställa nu i dagarna och just nu tittar jag på Wallander!
 


Här är en av dom saker jag har tänk beställa, en vinterjacka från Vero Moda, men frågan är vilken färg. Jag vet inte om jag skulle vilja ha en standard svart eller köra på en blå i år. Vilken färg tycker ni? Svart eller blå?